LIFESTYLE · ZÂMBETE

Idei retro pentru bucătăria ta

Primăvara bate la ușă și odată cu ea și cheful de schimbare. Poate o fi de la copacii care încep să își renoiască coroanele sau de la florile colorate proaspăt ieșite. Însă un lucru este cert: în primăvara aceasta îmi voi schimba bucătăria. Acel loc magic din casă, de unde se dă startul și se încheie orice zi, locul unde ne adunăm alături de cei dragi.

Nu știu cum sunteți voi, însă pentru mine venirea primăverii aduce de la sine și stări de melancolie, astfel mi s-a implementat în minte ideea de a avea o bucatarie retro, plină de nou, dat totodata vechi. O bucatarie al altor timpuri adusă frumos în prezent.

Dacă și tu ești pasionat de retro sau poate doar cauți câteva idei de inspirație pentru o viitoare bucătărie, atunci doresc ca acest articol să fie cu adevărat de folos. Iar pentru toate schimbările ce vor urma îi vom avea alături pe cei de la Franke. Poate vă întrebați de ce Franke? Deoarece Franke este o companie elvețiană cu 70 de subsidiare în 40 de țări și la nivel global. Bazele companiei au fost puse în anul 1911, primele chiuvete fiind produse în anul 1925. Dacă nu te-am convins află că Franke este cel mai mare producător de articole pentru bucatarie din lume și este lider în cercetarea și dezvoltarea unor materiale și a unor produse perfecte pentru bucătăria ta . Este principalul furnizor de sisteme incorporabile pentru bucătarii casnice.

Franke România activează pe piața locală din anul 1998 fiind fidel pe piața autohtonă de echipamente incorporabile pentru bucătarii destinate uzului casnic.

Sursă foto: Franke România

Acestă tendință inspirată în principal din anii 1950 și 1960, pune mobilierul vechi în centrul atenției și ne permite să visăm cu ochii deschiși la o a doua viață.

Sursă foto: Franke România

Fotografia a doua este pentru cei dintre voi care nu vor să meargă atâta de departe cu retro, dar vor să păstreze câteva elemente interesate în bucătăria lor.

Sursa foto: Franke România

Dacă te-ai gândit la stilul retro american ca și mine de astfel, vreau să știi că Franke deține unul din cel mai frumos cuptor Frake care se îmbină perfect cu bucătăria visurilor noastre. Cuptorul este dotat cu o tehnologie care permite menținerea ușii exterioare reci. Suprapunerea mai multor geamuri termoflexive creează o batieră termică care împiedică transmiterea căldurii spre geamul exterior. Numai privindu-l parcă și simpt aroma prăjiturilor proaspăt scoase din cuptor.

Sursă foto: Franke România

Plita Classic Line cu patru arzătoare, finisaj panna, grătare din fontă și aprindere electrică integrată alcătuiește un ansamblu perfect alături de cuptorul de mai sus prezentat. Cu siguranță vor atrage toate privirile .

Sursă foto: Franke România

La pièce de résistance, prietenii noștri ne propun Baterie Franke Old England cu finisaj crom de cea mai bună calitate, armonizându-se perfect cu linia retro a bucătăriei. Pipă înaltă de 220 mm crează mai mult spațiu pentru vasele de dimensiuni mari, iar mânerul cu monocomndă, ușurează alegerea temperaturii și a presiunii apei.

În încheiere, vreau să vă mai spun câteva cuvinte. Indiferent de stilul sau articolele alese, țineți cont mereu de calitatea produselor. Un lucru nu uitați, oriunde vă aflați nimic nu se compară cu o cină luată în bucătăria ta alături de cei dragi. Alături de Franke sper că v-am ajutat și inspirat cu articolul meu și voi revenii în curând cu fotografiile proiectului „bucătăria retro”.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2020.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s