Uncategorized

Și bucătăria ta are nevoie de accesorii cool!

Știu poate că nu mai este de mult trendy să gătești, să îți placă sau măcar să știi să gătești, însă cu ocazia acestor zile in care recomandarea tuturor este să stăm cât mai mult în casă, m-am gândit că ne-ar prinde bine să petrecem ceva timp în bucătăriile proprii în defavoarea produselor deja preparate.

Știu de asemnea ca s-ar putea să vă șocheze următoarea afirmație ….. dar trebuie să vă spun. Pasiunea mea cea mai mare și mai mare nu este machiajul sau produsele cosmetice …..ci gătitul. Nu este nici o glumă, ci purul adevăr. Îmi place să gătesc de când mă știu, sa pierd timpul în bucatarie este relaxare pentru mine.

Odată cu acestă pasiune a crescut și interesul pentru accesoriile de bucaatarie care să îmi vină în ajutor în cele mai complicate creatii. Adevarul este că și emisiunile culinare la care mă tot uit au contribuit destul de mult în achiziționarea multor accesorii din bucătăria mea. Astfel, astăzi, m-am gândit să vă scriu o mică listă cu accesoriile mele preferate și de care nu vreau să mă dezlipesc.

  1. Forma de pizza non-stick – fiind fabricată din materiale naturale și cu un înveliș Ilag non-stick care previne lipirea alimentelor, aceasta fiind ideală pentru coacerea acasă a unei pizza delicioase.
  2. Cuțitele ceramice – noua generație de lame fabricate din zircon ceramic cu densitate ridicată asigură flexibilitate și rezistență la deteriorare, depășind rezistența cuțitelor din oțel inoxidabil cu până la 90%. Lamele ceramice au proprietăți antibacteriene, nu absorb mirosuri și rezistă la activitatea alimentelor acide sau alcaline.
  3. Forme de prăjituri și torturi – ușor de utilizat , dar și de curățat datorită învelișului rezistent la lipire, aceastea fiind ideale pentru a pregătii deserturi în forme spectaculoase.
  4. Vesela albă – știu că poate pare banal ceea ce vă recomand, însă vizual orice mâncare capătă un alt aspect atunci când o așezi pe o farfurie de culoarea laptelui. Nu degeaba multe restaurante optează pentru vesela albă.
  5. Oala cu înveliș stone effect – acest obiect este cel mai scump din lista mea, dar merită. Orice gospodină sau pasionată de gătit știe cât de important este să ai o oala în bucatătărie pe care să te bazezi ori de câte ori ai nevoie. Vasele din aluminiu forjat au proprietăți ideale de transmitere a căldurii, ceea ce face gătitul nu doar rapid, ci și mai economic.
  6. Cana termică – de asemenea știu că poate nu are legătură directă cu bucătăria, însă atât de mult îmi place cana mea termică încât am dorit să v-o prezint și vouă. Dacă sunteți și voi iubitoare de ceai ca și mine, consider ca un accesoriu ca ascesta este senzație. Puteți să vă luați ceaiul preferat cu voi și să vă bucurați de aroma sa caldă mult timp .

Toate produsele din mică mea listă se găsesc pe dajarmagazin.ro, toate fiind potrivite să îți sară în ajutor atunci când dorești să îi impresionezi pe cei dragi. Oricum ar fi bucură-te de acestă periodă și încântăi pe cei dragi cu cele mai gustoase preparate alături de dajarmagazin.ro.

Acesta articol a fost publicat pentru concursul Spring Super Blog2020.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s